Stearinlys skaber den perfekte stemning – til den uforglemmelige fest

stearinlys

Stearinlys kan komme til at være dig temmelig handy, når du er uden elektricitet og har ikke andet end mørke, noget helt skræmmende i sig selv. Stearinlys skæret hjælper dig med at ryste den dystre følelse af mørke og afleder alle dine tilknyttede frygt. I virkeligheden, i oldtiden plejede folk at tage et stearinlys med til natbordet ved deres seng, fordi så hvis de skulle op midt om natten var der altid lys, hvis de nu blot skulle slummer lidt eller skulle op for at gå på efter vand eller på toilet, stearinlys kunne da være til meget gavn. Mange i vore dage bruger stadigvæk stearinlys, stearinlys bruges til hygge, til fest, eller hjemmelig hygge, ved kærlighedsstunder, og ved mange andre lejligheder.

Levende lys er fremstillet af voks med en lille væge knyttet. Vægen fanger flammen og gløder generøst, mens voks under det langsomt smelter. Dog ikke for alle levende lys, nogle er tilføjet med herlige dufte, og hedder derfor duftlys. Stearinlys formår at skabe hygge alle steder, i det daglige liv rundt omkring i de danske hjem. Den væsentligste årsag til dette er, at de er blevet mere udviklet meget siden fortiden, nogen gange til en dekoration, andre gange helt alene. Flere små virksomheder og berømte designere laver med snilde og yders flot håndværk smukke stearinlys, lavet af iøjnefaldende farver og glitrende designs, at folk køber simpelthen fordi de er så smukke, eller dufter så pragtfuldt, og ikke kunstigt, find stearinlys der knitre som en åben pejs.

Levende lys findes i forskellige størrelser, så hvis du er på udkig efter et meget lille et til at tilføje charme og elegance til dit soveværelse eller stue, så behøver du ikke lede længere efter sådanne levende lys, disse lys er kendt i hele USA og meget populære, find disse billige stearinlys her

stearinlys