Pakkekalender til ham finder du hos Romantikeren.dk

pakkekalender

Pakkekalender til ham, er næsten lige så vigtig som børnenes pakkekalender til jul.

Hos Kingbo.dk har man derfor sammensat 24 fine pakker, med lækre varer fra deres store sortiment. Alle 24 pakker er indpakket i flot julepapir, og påført numre inden de har lagt dem i en flot julesæk. Så alt er klar til den 1. december, lige til at give ham.

Pakkekalender til ham indeholder salt, sæber, hudpleje og nogle lækre spiselige lækkerier. Pakkekalender til ham, kan også leveres direkte til den heldige modtager, og har du en personlig hilsen, du ønsker håndskrevet på et elegant julekort, skriver du blot teksten i feltet til kommentarer, så sørge romantikeren.dk for, at teksten bliver håndskrevet og lagt ved forsendelsen.

Er der særlige produkter i butikkens sortiment, som du ønsker, skal være med i din pakkekalender til ham, så ring eller send en mail til romantikeren.dk, så undersøger de mulighederne for tilpasning af den enkelte pakkekalender, så den bliver præcis som du ønsker den skal være til ham du elsker og holder af.

Pakkekalender til ham, kan fås flere forskellige udgaver.

En pakkekalender til ham, vil få ham til at elske dig endnu mere.

Romantikeren.dk ønsker en dejlig adventstid og hyggelig december til alle – husk julen er glædens og forventningernes store fest.

Du vil fra 2014 kunne finde denne pakkekalender hos romantikeren.dk