Orange peeling fra Raz Spa finder du billigt her

Orange peeling

Orange peeling fra Raz spa god til irriteret hud

Orange peeling er velegnet til følgende hudtyper: Tør hud, irriteret hud, kløende hud, ideel efter hårfjerning.
Orange peeling

Køb orange peeling billigt her fra Raz spa

Ud over at bruge Orange peeling på din tørre hud, kløende hud eller irriteret hud, kan du med fordel også bruge denne økologisk Repair creme fra Raz Spa

Et gammelt trick som havefolket kender til går på at Lavendel er godt for dine hænder efter en dags hårdt arbejde i haven. Spørg en kosmetolog og han/hun vil fortælle dig følgende, brug en Orange peeling som består af en blanding af sunde olier, salt og sukker det blødgøre fødder, albuer og knæ, og huden føles herefter silkeblød, fordi ujævnheder og død hud bliver poleret væk. Gad vide om dette kan princip kan finde anvendelse i forbindelse med økologiske skrub af din hud i det hele taget. Denne skrub som anbefales af førerende kosmetologer og skønhedseksperter bruges til at eksfoliere, rense og pleje huden. Denne proces øger cirkulation og den virker blødgørende og udglattende på huden på samme tid med, at den bibringer den en sund strålende glød. Eksfoliering fjerner døde hudceller og snavs fra overfladen, så din hud kommer til at fungere mere effektivt og absorberer mere fugt. Dette fremmer ny cellevækst og forbedrer udseendet af huden. Dog kan for meget kraftig gnidning irritere huden, så du må ikke overdrive det: Start forsigtigt. Ideelt set bør du kun eksfoliere en gang om ugen. Men mærk selv efter når du har brug for en skrub med Orange peeling.

Det er ikke kun en kosmetolog der fascineres af Lavendel, det har været kendt i årtusinder. I moderne tid er Lavendel genopdaget af Rene Gatefosse, en af grundlæggerne af aromaterapien da han brændte sig på et eller andet i sit laboratorium. Efter at han havde sænket sin arm ned i en sød æterisk olie, bemærkede han hurtigt en helbredende virkning. Senere noterede han sig fraværet af både infektioner og dannelse af ar; det var dette, der ledte ham til at slutte at lavendel har en helbredende og gunstig virkning på huden. Det er en kendt historie at lavendel blev brugt i første verdenskrig til dækning af sår hos soldater. Vi ved nu, at lavendel har antibakterielle egenskaber.

Produktet indeholder rosentræ en meget nyttig ingrediens i hudpleje midler. Rosentræ er vævsopbyggende og cellestimulerende og den modvirker tendens til dannelse af rynker, ar og strækmærker. Da den er meget mild er rosentræ fortrinlig til irriteret hud, og dens antiseptiske og bakteriedræbende egenskaber har gjort den til en anerkendt kur mod akne og sår. Den er derfor endog meget nyttig sammen med vores lavendel. Kamille har gennem århundreder været brugt i Europa til medicin, som desinfektionsmiddel og som prydplante. De gamle ægyptere tilegnede planten til solguden Ra. I Grækenland i det 4. århundrede f. Kr. ordinerede Hippokrates den imod feber. Som en af de ni hellige urter i den angelsaksiske tekst Lacnunga, har kamille været kendt gennem tiderne for sin kurerende virkning. Kamillens brugbare stof hedder Azulen, den er meget kraftig blå, og det er det, der farver denne skrub.

Orange peeling er effektivt mod kløe

Den er effektiv mod kløe, infektioner, overfølsomhed og andre irritationer. Lider man af knopper efter barbering, kan en massage med denne skrub hjælpe. Der Skylles let efter med varmt vand, hvorefter man ved lette berøringer gør huden tør. Olivenolie indeholder vitaminer som A, D, E og K, som er vækstfremmende i forbindelse med dannelsen af nye hudceller. Den er endvidere gavnlig for kroppens resistens mod infektioner. Hertil kommer at olivenolie forbedrer optagelsen af vitaminer fra andre ingredienser, og har et meget højt indhold af antioxidanter. E-vitamin er en virksom antioxidant god til at opretholde en ungt udseende hud, da den nedsætter cellernes forældelsesproces på grund af iltning.