Hybenpulver hele naturligt som hyben pulver her

hybenpulver

Lekaform Hybenpulver er et 100 % naturprodukt, fri for kunstige tilsætningsstoffer.
Hyben pulver er lufttørret og formalet hyben med kerner, helt renset for urenheder og fimrehår.
Denne økonomisk udgave indeholder hele 400 gram hybenpulver.
Ikke alle indser, at rose plante faktisk har en frugt. Denne frugt, kendt som hyben, kan give dig mange fordele når den bruges som en sundheds-supplement, som denne hybenpulver fra Lekaform. Nogle af de mest bemærkelsesværdige fordele, som du kan nyde fra hyben er reduceret kolesterolniveauer, forvaltning af diabetes symptomer og lindring af gigt smerter. Lekaform producerer Hybenpulver klik foran her for at finde en butik der sælger dette.
Hybenpulver indeholde også en masse vitaminer A, C, D og E, og er også en glimrende kilde til jern. Dette hybenpulver er et produkt fra Lekaform det består kun af naturlige ingredienser og indeholder ikke nogen kunstige kemikalier. Den daglige dosis af dette hybenpulver fra Lekaform er nok til at give en masse energi til din hverdag, såvel som protein, kulhydrater og fedtstoffer. Dette produkt blandet man normalt ind i yoghurt eller salater eller anvendes som en ingrediens til bagning. Det kan også blive taget i kapsel form efter måltider, to gange om dagen.
Deklaration (1 kapsel):
Indeholde 500 mg hybenpulver (Rosa Canina), samt gelatine.
Indholdsstofferne kan variere i mængden afhængig af høsttidspunktet.

hybenpulver

Næringsdeklaration pr. 100 gram
Energi 1445 KJ (345) kcal)
Protein 4,5 gram
Kulhydrat 83 gram
Fedt 1,5 gram
Hyben pulver kan udrøres i yoghurt, tykmælk, vand eller lignende. Kan også bruges i bagværk, f.eks. i hjemmebagt brød eller boller.
Undgå direkte sollys.
Dosering:
1 til 2 tsk dagligt, gerne i forbindelse med måltid.