E-cigaret er både til rygerer og dem der gerne vil tabe sig

E-cigaret

E-cigaret er for alle

Hvad enten du er en af de “forfulgte” rygere, tidligere rygere, eller du bare har lyst til at prøve noget nyt og anderledes, så er E-smøgen noget for dig, det kan også være du er overvægtig, og kan bruge E-cigaret til at tabe dig med, da man jo som bekendt kan få både E-cigaret med smag af tobak, lakrids, æble, eller et hav af slik smage, så en E-cigaret er bestemt ikke kun for rygeren eller den tidligere ryger, E-cigaret er for alle.

E-cigaret

Det smarte ved E-smøgen er at du kan vælge blandt mange forskellige smagsoplevelser, samt en E-cigaret har ikke den sammen dødelige indvirkning på dit helbred som en almindelig smøg, Cerut, Cigarillos eller sågar en cigar. Hvis du vælger at købe en E-smøg over internettet, kan du tilmed sparer mange pengene frem for at købe den i en dansk fysisk forretning. Endnu en fordel ved E-cigaret er at man ved at ”ryge” på en E-cigaret ikke er omfattet af rygeloven, dermed må du faktisk bruge din E-smøg overalt.

Tilbehøret til en E-smøg er blandt andet omfattet af E-væske med mange forskellige smage at vælge mellem, der ud over skal man indimellem bruge en oplader til din E-cigaret, da den er batteridrevet, og indimellem skal oplades, man kan også få opladeren som en USB lader, så kan du oplade den via f.eks. din computer eller ipad, jeg vil anbefale man starter med at købe en startpakke når man vil købe en E-cigaret, da startpakken er billigst, og man så har det hele til at starte med. Du finder en god anbefalelsesværdig butik her E-Ciga med alt indenfor til E-cigaret

Det eneste du skal overveje inden du køber din E-cigaret, er hvilken af de mange smagsoplevelser du gerne vil prøve, det kan være du vil have tobaks væsker, frugt E-cigaret væsker, eller det skal smage af mint, så vælger du blot E-cigaret Mint væsken.

God fornøjelse med din E-cigaretE-cigaret er for alle