Dansker gør denne fejl hver eneste dag, gør du også det ?

dansker

Dansker gør denne fejl hver eneste dag, gør du også det ?

Mandag morgen er du frisk og veloplagt, du er klar til en ny uge, der lige er startet, du får din morgenmad sammen din gode morgenkaffe, og læser den nye avis du netop har hentet i postkassen, der er ikke sket noget væsentligt nyt i verden i dag. Du kører nu på arbejde, som mange andre dansker gør, du har en helt normal arbejdsdag.

Du kommer hjem kl. halv fem om eftermiddagen, som en hel masse andre dansker, efter en helt normal arbejdsdag, du fik lavet det du burde, det som andre forventede af dig.

Nu tømmer du postkassen, da er lidt reklamer og et par breve, samt desværre et par regninger, dem modtager vi dansker jo også tit 🙁 Du går indenfor, åbner brevene og ser deres indhold, bladrer lidt i reklamerne, og tænker ikke over, at du netop har fået noget andre kan bruge, men som du ikke selv bruger til noget.

dansker

Det er lige her mange danskere tager fejl, de er ikke opmærksomme på, at der er værdier gemt på brevene, værdier som kan være penge værd for andre, og som de fleste dansker ikke bruger til noget, nemlig de danske frimærkerne på brevene, så husk næste gang du modtager et brev med frimærker på eller frankeringsmærker, så husk at klippe de dansk frimærker af, brevene gem dem, de kan nemlig hjælpe andre, der har brug for din hjælp, du kan hjælpe den dansk frimærke indsamlingen, ved at sende din afklippede frimærker, til frimærke indsamlingen, så bliver de vekslet til penge, og sendt til hjælpeorganisationer.

Du kan læse mere her på frimærker indsamlingen